Arsa İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Arsa İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaArsa İlköğretim Okulu Hakkında - Arsa İlköğretim Okulu Tanıtım - Arsa İlköğretim Okulu Resimleri - Arsa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Arsa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Arsa İlköğretim Okulu Muğla Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Arsa İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Arsa İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Arsa İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Arsa İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Arsa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6584500 Okulun Faksı: 252 6584500 Okulun Adresi: ARSA KÖYÜ/ KEMER BELDESİ Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: arsailkogretim@hotmail comOkulun Müdürü: HALİL ALAYLI Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Arsa İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|