|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, bilgileri, ilköğretim, karacigan, konya, okulu, selçuklu |
![]() |
Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaAhmet Karacigan İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Tanıtım - Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu İletişim Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Tarihçesi: Arsası hayırsever Ahmet Karacığan tarafından bağışlanmış devlet tarafından yaptırılımış olan okulumuz 1990-1991 eğitim ğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 17 derslikte 630 öğrenci ile normal öğretim yapmaktadır ![]() ![]() ![]() I- ÖZEL BİR İSİM VERİLMİŞSE SEBEBİ : Ahmet Karaciğan İlköğretim Okulunun yeri Ahmet Karaciğan okul yapımı için Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanmasından dolayı okula AHMET KARACİĞANİLKÖĞRETİM OKULU adı verilmiştir ![]() Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: AHMET KARACİGAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEDİR MAHALLESİ ![]() Telefon Numarası: 3322457874 Faks Numarası: 3322457488 E-mail Adresi: Web Adresi: - Ahmet Karacigan İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|