|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alanya, antalya, erkin, ilköğretim, okulu, sabir, toslak |
![]() |
Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Alanya Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Alanya AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Hakkında - Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Tanıtım - Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Resimleri - Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Köyümüzde ilkokul, 1943 yılında köydeki bir evin düzenlenmesi ile başlamıştır ![]() ![]() ![]() Eğitim-öğretim faaliyetleri burada sürerken 1949 yılında imece usulü ile ilkokulumuz yapılmış ve çalışmamalar bu binada devam etmiştir ![]() 1985 yılında okulumuz bünyesinde ortaokul açılmıştır ![]() ![]() Öğrenci sayılarının kalabalıklılığı ve derslik yetersizliği nedeni ile 1990 yılında Dr ![]() ![]() Okulumuz adını B blok binasını yaptıran hayırseverin adını alarak 1990 yılından itibaren SABIR ERKİN İLKOKULU olarak eğitim-öğretimine devam etmiştir ![]() Öğrenci sayımızın hızla artışı ve eğitime verilen değerin artması ve 8 yıllık eğitim çerçevesinde okulumuz derslik sayısını yetersiz kalması ve sınıfların aşırı şekilde kalabalıklaşması nedeniyle 2006 yılında 11 derslik, 1 laboratuar, 1 öğretmenler odası, 1 müdür odası , 1 çalışma odası ve tuvaletlerin bulunduğu bina yapılarak okulumuzun kullanımına devredilmiştir ![]() Okulumuzda 3 ayrı blokta toplam 21 derslik , 1 Fen ve Teknoloji laboratuarı, 1 Bilgisayar laboratuarı, 1 kütüphane, 1 Sosyal Bilgiler Laboratuarı, 1 Slayt ve Tepegöz izleme odası, 1 Öğretmenler odası, 1 Müdür odası, 1 memur odası 3 adet depo bulunmaktadır ![]() Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / ALANYA Adı: TOSLAK SABİR ERKİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Toslak Köyü Kabaklık Mahallesi Alanya Telefon Numarası: 2425254002 Faks Numarası: 2425254002 Web Adresi: Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu E-OKUL ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|