Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alanya, antalya, erkin, ilköğretim, okulu, sabir, toslak

Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Alanya Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Alanya Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Hakkında - Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Tanıtım - Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Resimleri - Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri

Köyümüzde ilkokul, 1943 yılında köydeki bir evin düzenlenmesi ile başlamıştır Burada bir eğitmenin kontrolünde okuma-yazma çalışmalarına başlanmıştır Çevremizin de en eski ilkokulu olma özelliğini taşımaktadır
Eğitim-öğretim faaliyetleri burada sürerken 1949 yılında imece usulü ile ilkokulumuz yapılmış ve çalışmamalar bu binada devam etmiştir

1985 yılında okulumuz bünyesinde ortaokul açılmıştır Derslik yetersizliği nedeniyle devlet desteği ve köylünün öz verili çabaları ile şu anda B Blok olarak kullanılan bina inşa edilmiş ve 1986 yılında hizmete açılmıştır

Öğrenci sayılarının kalabalıklılığı ve derslik yetersizliği nedeni ile 1990 yılında Dr Sabir ERKİN tarafından 3 derslik, 1 laboratuar, 1 öğretmenler odası, 1 müdür odası , 1 çalışma odası ve tuvaletlerin bulunduğu bina yapılarak okulumuzun kullanımına devredilmiştir
Okulumuz adını B blok binasını yaptıran hayırseverin adını alarak 1990 yılından itibaren SABIR ERKİN İLKOKULU olarak eğitim-öğretimine devam etmiştir
Öğrenci sayımızın hızla artışı ve eğitime verilen değerin artması ve 8 yıllık eğitim çerçevesinde okulumuz derslik sayısını yetersiz kalması ve sınıfların aşırı şekilde kalabalıklaşması nedeniyle 2006 yılında 11 derslik, 1 laboratuar, 1 öğretmenler odası, 1 müdür odası , 1 çalışma odası ve tuvaletlerin bulunduğu bina yapılarak okulumuzun kullanımına devredilmiştir
Okulumuzda 3 ayrı blokta toplam 21 derslik , 1 Fen ve Teknoloji laboratuarı, 1 Bilgisayar laboratuarı, 1 kütüphane, 1 Sosyal Bilgiler Laboratuarı, 1 Slayt ve Tepegöz izleme odası, 1 Öğretmenler odası, 1 Müdür odası, 1 memur odası 3 adet depo bulunmaktadır

Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu Antalya Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: TOSLAK SABİR ERKİN İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Toslak Köyü Kabaklık Mahallesi Alanya

Telefon Numarası: 2425254002

Faks Numarası: 2425254002

Web Adresi: Toslak Sabir Erkin İlköğretim Okulu

E-OKUL

biz - wwwmebgovtr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com