|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altıntaş, balya, balıkesir, ilköğretim, okulu, şamile |
![]() |
Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu Balya Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu Balya BalıkesirŞamile Altıntaş İlköğretim Okulu Hakkında - Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu Tanıtım - Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu Resimleri - Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balıkesir Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Atatürk'ün gençlere teslim etmiş olduğu demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan, yurttaşlık ve insanlık bilinci gelişmiş, milli değerlerine bağlı, çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir ![]() Bu temelden hareketle biz eğitimciler öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların bilgili,becerili,yeteneklerini n farkında olan ve özgüvenli bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onları 21 ![]() ![]() Şamile Altıntaşİlköğretim Okulu olarak her zaman görev bilinciyle hareket eden yönetici ve öğretmenlerimizle; ülkemize hizmet bilincine sahip ve sorumluluklarını bilen öğrenci ve velilerimiz ile birlikte güç birliği sağlayarak; Ülkemize katılımcı,duyarlı,ülkesini seven,koruyan,sahip çıkan gençler yetiştiren, Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle adından söz ettiren, Toplam Kalite normlarına göre en iyi eğitimi vererek ülkemizin en iyi ortaöğretim kurumlarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren bir eğitim-öğretim kuruluşu haline gelmektir ![]() Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BALYA Adı: Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu Adresi: Kocacami Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 266 486 10 18 Faks Numarası: 266 486 10 46 E-mail Adresi: 823629@meb ![]() ![]() Web Adresi: Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu Şamile Altıntaş İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|