Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fethiye, ilköğretim, muğla, okulu, patlangıç

Patlangıç İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Patlangıç İlköğretim Okulu Fethiye Muğla

Patlangıç İlköğretim Okulu Hakkında - Patlangıç İlköğretim Okulu Tanıtım - Patlangıç İlköğretim Okulu Resimleri - Patlangıç İlköğretim Okulu İletişim

Patlangıç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1943 – 1944 eğitim öğretim yılında bir derslik bir işlik ve bir öğretmen lojmanı yapılarak faaliyete başlamıştır 24 nisan 1957 depreminde okul tamamen yıkılmıştır Yerine imece usulüyle yapılan 2 derslik ve bir barakada 1964 yılına kadar eğitime devam etmiştir

1964 yılında devlet- köylü işbirliğiyle bugünkü idari bina yapılmış 1970 yılında da genişletilerek bugünkü şeklini almıştır

Daha önce lojman olarak kullanılmakta olan binanın üst katı yapılarak 1995 -1996 yılında özel eğitim sınıfları ve ana sınıfı olarak bu binada hizmete girmiştir

İdari bina 1990 lı yıllara gelindiğinde ihtiyaca cevap veremeyince 1992-1993 eğitim öğretim yılında 12 derslikle sol yandaki yeni binamızda eğitim–öğretime dahil olmuştur2006-2007 Eğitim –öğretim yılına gelindiğinde mevcut binalar yetersiz kalmış ve 12 derslik yeni bina yapımına başlanmıştır Yapımı devam eden binamız 2007-2008 eğitim öğretim yılı başında hizmete girmiştir

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Tarafından 2000 yılında yaptırılan 256 Öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu okulumuz bünyesinde hizmet vermektedir

Öğrenci Pansiyonumuz merkezi ısıtma sitemi, etüt odaları, televizyon odası, kütüphane, bilgisayar odası, konferans salonu, sosyal ve sportif etkinliklerle öğrencilerimize sıcak bir barınma ortamı sunmaktadır

Patlangıç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye
Okulun Telefonu: 2526110719
Okulun Faksı: 252 6110756
Okulun Adresi: Pazaryeri MahYayla yolu,Tespo karşısı Patlangıç
Okulun Web Adresi: wwwpatlangicilkogretimokulum ebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 972966@mebk12tr
Okulun Müdürü: TAMER KARACA
Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 130 km - İlçe Merkezine Uzaklığı 4 km
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 300-350

Patlangıç İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com