|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, emre, ilköğretim, kula, manisa, okulu, yunus |
![]() |
Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaYunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında - Yunus Emre İlköğretim Okulu Tanıtım - Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri - Yunus Emre İlköğretim Okulu İletişim ![]() Yunus Emre İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1964 yılında Gökçeören Belediyesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı’na tahsis ettiği arsa üzerine tek bina ve iki katlı, 5 derslik, 2 Depo, 1 mutfak ve 1 işlik olarak yapılmıştır ![]() ![]() 1968 yılından 1990 yılına kadar okulumuz Gökçeören Ortaokulu ile ortak kullanılmaya başlanmıştır ![]() 1997 yılında “8 yıllık kesintisiz eğitim”e geçilmesiyle okulumuz Yunus Emre İlköğretim Okulu olmuştur ![]() ![]() Okulumuzun ismi Yunus Emre İlköğretim Okulu’dur ![]() ![]() ![]() 2007-2008 Eğitim-Öğretim yılında artan derslik ihtiyacımızı gidermek üzere ek derslik binası inşaatımıza başlanmıştır ![]() Vizyonumuz Ülke çapında örnek, değerlerimize bağlı, sevgi ile bilginin kucaklaştığı,gerekli teknolojik donanıma sahip, mükemmel bir okul olmak için varız Misyonumuz Biz Yunus Emre İlköğretim Okulu olarak ; Ülkemiz için, bilimsel yaklaşımlarla öğrencilerimizin istek ve yetenekleri doğrultusunda, kendine ve topluma faydalı bilinçli bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız ![]() Değerlerimiz 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() 9 ![]() 10 ![]() 11 ![]() ![]() Yunus Emre İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (0236) 827 8145 Okulun Faksı: (0236) 827 8145 Okulun Adresi: Gökçeören Belde Belediyesi Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Yunus Emre İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|