|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilecik, bilgileri, ilköğretim, okulu, yenipazar |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Yenipazar Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Yenipazar BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Yenipazar'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Söğüt'teki İlköğretim Okulları - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() VİZYONUMUZ Okulumuzda Sevgi, Saygı ve Hoşgörü herkesin ortak değeri olsun ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilecik Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / YENİPAZAR Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ATATÜRK İLKOĞRETİM OKULU ÇÖTE MAHALLESİ NASUHLARYOLU ÜZERİ Telefon Numarası: 2284312020 Faks Numarası: 2284312020 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİLECİK - YENİPAZAR - Atatürk İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|