|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, karadiğin, konya, meram, okulu, yeniaylar |
![]() |
Karadiğin Yeniaylar İlköğretim Okulu Meram Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karadiğin Yeniaylar İlköğretim Okulu Meram KonyaKaradiğin Yeniaylar İlköğretim Okulu Hakkında - Karadiğin Yeniaylar İlköğretim Okulu Tanıtım - Karadiğin Yeniaylar İlköğretim Okulu Resimleri - Karadiğin Yeniaylar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karadıgın İlköğretim Okulu Konya Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Karadiğin Yeniaylar İlköğretim Okulu Tarihçesi: Hatıp Nahiyesine bağlı bir köy olan Karadiğin de ilkokul tek sınıflı olarak köylü tarafından yapılmış ve 1930 yılında öğretime açılmıştır ![]() ![]() Öğrencinin artışı ve binanın yıpranması nedeniyle şu anda sağlık ocağı bulunan alanda 2 sınıflı ve lojmanı bulunan betonarme okul köylü devlet işbirliği ile yapılarak 1944 yılında eğitim öğretime açılmıştır ![]() Mevcut binanın yetersizliği ve aşırı yıpranması nedeniyle şu anda kullanılan 5 derslikli okul tamamen devlet tarafından yaptırılarak 1987 yılında hizmete açılmıştır ![]() 1998 – 1999 öğretim yılından itibaren zorunlu öğrenim 8 seneye çıkarılınca ülkedeki tüm ilkokullar ilköğretim okulu olmuştur ![]() ![]() Belediye başkanının yardımları ile okul aile birliği tarafından kalorifer odası ve yakacak deposu olarak kullanmak üzere yapılan ek bina 2003 – 2004 öğretim yılında hizmete girmiştir ![]() ![]() Karadiğin Yeniaylar İlköğretim Oulunda halen 1 müdür odası, 1 öğretmenler odası, 5 derslik, 1 arşiv odası, kız-erkek öğrenci ve öğretmen WC, kalorifer odası bölümleri mevcuttur ![]() Karadiğin Yeniaylar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / MERAM Adı: KARADIGIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARADİĞİN KASABASI Telefon Numarası: 3323734187 Faks Numarası: 3323734260 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|