|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balya, balıkesir, ilköğretim, okulu, yenikavak |
![]() |
Yenikavak İlköğretim Okulu Balya Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yenikavak İlköğretim Okulu Balya BalıkesirYenikavak İlköğretim Okulu Hakkında - Yenikavak İlköğretim Okulu Tanıtım - Yenikavak İlköğretim Okulu Resimleri - Yenikavak İlköğretim Okulu İletişim ![]() Balıkesir Balya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Hakkımızda Bilmek istedikleriniz : Öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek ![]() Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek ![]() Öğrenci başarısı için sorumluluk almak verimli çalışmak ![]() Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek ![]() İşbirliği ve dayanışma içindeyiz ![]() Sınırsız, sürekli gelişim ve başarıyla ilerleriz ![]() Okulda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır ![]() Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaçtır ![]() Yenikavak İlköğretim Okulu Tarihçesi Yenikavak köyünü kuran halk 93 harbi diye bilinen 1977-1978 Osmanlı Rus harbi sonrasında Artvin Borçka yöresinden göç eden muhacirlerdir ![]() ![]() ![]() Yenikavak İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BALYA Adı: Yenikavak İlköğretim Okulu Adresi: Yenikavak Köyü Balya / Balikesir Telefon Numarası: 266 496 53 52 Faks Numarası: 266 496 53 52 E-mail Adresi: - Web Adresi: Yenikavak İlköğretim Okulu Yenikavak İlköğretim Okulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız Okulunuza Ait Resim Ve Bilgileri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|