![]() |
Cincin İlköğretim Okulu Koçarlı Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cincin İlköğretim Okulu Koçarlı AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Cincin İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Koçarlı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Cincin İlköğretim Okulu Resimleri - Cincin İlköğretim Okulu Hakkında ![]() CİNCİN İLKÖĞRETİM OKULU’NUN TARİHÇESİ Okulumuz ve Köyümüz adını Cihanoğulları tarafından 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Osmanlı Devleti zamanında okulun doğusunda bulunan Cihanoğlu Camisi’nin avlusundaki “Subyan Mektebi” adı verilen basit yapıda öğrenim yapılmaktaymış ![]() ![]() ![]() Türkiye Cumhuriyeti’nin okul sistemine uymayan Subyan Mektebi yerine bugünkü eski okul binası 1937 yılında temeli atılarak 1942 yılında tamamlanabilmiştir ![]() ![]() İlk olarak atanan Öğretmen Kemal ARIKAN, okulun açılışında 85 öğrenci kaydetmiş,bir ay sonra 21 kişilik 2 ![]() ![]() ![]() Okulda sırasıyla kurs mezunu olan Rıfat Bey, Abdullah Bey, Ali SAİM,Celal Bey, Hasan HULKİ,M ![]() ![]() ![]() İlk önceleri tek öğretmenli olarak öğretim yapan okulumuz;1954 yılında iki,1955 yılında 3,1960 yılında 4, 1961 yılında 5, 1966 yılında 6, 1967 yılında 7 öğretmenli olmuştur ![]() Okulla birlikte temeli atılan öğretmen lojmanı ancak 1963 yazında Muhtar Ahmet TECİK’in gayretleriyle tamamlanmıştır ![]() 1961 yılında 3 derslikli bina öğretime yetmediği için ikili öğretim yapılmıştır ![]() ![]() ![]() 1992 yılında ek bir bina(C Blok) yapılmış olup şu anki A;B;C blok binalarımızda anasınıfıyla birlikte 9 derslik 2 laboratuar bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenci yetersizliği dolayısıyla sınıf öğretmeni norm kadrosu 2 olarak belirlenmiş olduğundan birleştirilmiş sınıf uygulamasına geçilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Cincin İlköğretim Okulu Müdürlüğü MİSYONUMUZ Ülkesini seven, ülkesi için varlığının anlamını bilen ve bu doğrultuda çalışan bireyler yetiştirmek ![]() VİZYONUMUZ Arzu edilen bir gelecek için arzu edilen bir gençlik yetiştirmek ![]() Cincin İlköğretim Okulu Aydın Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KOÇARLI Adı: CİNCİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Cincin Köyü Koçarlı/AYDIN Telefon Numarası: 2567727007 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Cincin İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|