|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, eti, ilköğretim, işletmeleri, maden, odunpazarı, okulu |
Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirEti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Hakkında - Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Tanıtım - Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Resimleri - Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu İletişim ![]() Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ * Atatürk İlke ve İnkılaplarını , demokrasiyi ve barışanlayışını benimseriz * Öğrenci merkezli eğitim anlayışını benimseriz * Eleştirilere ve önerilere her zaman açık oluruz * Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederiz * Bireylerin hayatları boyunca yararlanabilecekleri etkinliklere ve çalışmalara öncelik veririz * İnsan yaşamını bir değer olarak kabul eder ve insan haklarına saygı duyarız * Okul ile amaç birliği içinde işbirliğine açık, katılımcı bir veli grubuna sahibiz * Alınan kararları mutlaka yerine getiririz * Başarıya asla sınır koymayız * Başarıları teşvik eder ve ödüllendiririz * Her öğrencinin başarılı olabileceği bir yeteneğini olduğunu kabul ederiz ve bu yetenekleri ortaya çıkarmak için çaba sarf ederiz * Öğrenci için bir model olacağımızı unutmadan ilişkilerimize , hareketlerimize ve kullandığımız kelimelere dikkat ederiz * Şikayet etmeden çözüm önerileri bulup problemleri çözeriz * Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakarız * Kendine güvenen ve inanan değerli bireyler yetiştiririz Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222175656 Okulun Faksı: 2222175656 Okulun Adresi: 71 EVLER MAH HACI ARİFBEY SOK NO:2 Odunpazarı EskişehirOkulun Web Adresi: http://etimadenioo meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: eti_maden@hotmail comOkulun Müdürü: AHMET OFLU Okulun Ulaşım Bilgileri: Mavi ve kırmızı 25, 43 nolu belediye otobüsler ve 15-25 nolu minübüslerle okulumuza ulaşılabilir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Eti Maden İşletmeleri İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|