|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, feride, hacı, ilköğretim, koruyucu, odunpazarı, okulu |
![]() |
Hacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirHacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulu Hakkında - Hacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulu Tanıtım - Hacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ ÖĞRENCILERIN YETENEKLERINI VE YARATICILIKLARINI KESFETMELERINI SAGLAYAN ÇALISMALAR YAPAN BIR OKULUZ ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ ÖGRENCILERIMIZI ÜLKEMIZ VE DÜNYADA BILIM VE TEKNOLOJIYI TOPLUMUN GELISMESINE YÖNELIK KULLANACAK BIREYLER OLARAK YETISTIRMEK ![]() ![]() ![]() Hacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222181414 Okulun Faksı: 2222181466 Okulun Adresi: 75 ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://sultandere ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968652@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Cemalettin SAKARYA Okulun Ulaşım Bilgileri: OKULUMUZA İLİMİZ MERKEZİNİN ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN GEÇEN 44 NUMARALI OTOBÜS VE KURTULUŞ AÇIK PAZARI YANINDA (ESKİ GARAJ YANI)44 NUMARALI DURAK MÜNÜBÜSLERİYLEDE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hacı Feride Koruyucu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|