|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akçaabat, altıntaş, hakkı, ilköğretim, okulu, trabzon |
![]() |
Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu - Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu Hakkında - Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hakkı Altıntaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: HAKKI ALTINTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HAKKİ ALTİNTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU ALSANCAK KÖYÜ Telefon Numarası: 4622652542 Faks Numarası: 4622652542 VİZYONUMUZ • İstiyoruz Ki; Bütün Öğrencilere Eşit Şartlarda Eğitim İmkânı Yaratılsın ![]() • İstiyoruz Ki; Daha İyi Bir Eğitim Öğretim Ortamı Sağlanması İçin Teknolojik Gelişmelerden Faydalanılsın ![]() • İstiyoruz Ki; Okulumuzda Çalışan Herkesin Kendi Alanında Birer Uzman Olması Sağlansın ![]() • İstiyoruz Ki; Okulumuz Bilgisayar Destekli Eğitimle Donatılsın Ve Araştırma Ruhu Geliştirilsin ![]() • İstiyoruz Ki; Çocuklarımızın Yetenekleri Doğrultusunda Boş Zamanlarını Değerlendirebilecekleri Sosyal Etkinlikler Sağlansın ![]() • İstiyoruz Ki; Tek Kişilik Sıralarda Daha Az Öğrenci İle Daha Kaliteli Bir Eğitim Sağlansın ![]() • İstiyoruz Ki; Çocuklarımızın Rahatlıkla Spor Faaliyetlerini Gerçekleştirebilecekleri Spor Kompleksleri Yaratılsın ![]() • İstiyoruz Ki; Okulumuzdaki Öğrencilerin Bilgileri Ezberlemeden Yorumlayabilmeleri Sağlansın ![]() • İstiyoruz Ki; Okulumuzda Eğitim Ve Öğretim Temel İhtiyaç Kabul Edilsin ![]() MİSYONUMUZ • Biz; Öğrencilerimizi Hayata Hazır Bireyler Olarak Yetiştirmeye Çalışan Dinamik, Kendine Güvenen, Yenilikçi, Akılcı Ve Çalışkan Öğrenciler Yetiştirmek İçin Varız ![]() • Biz; Öğrencilerimizi 21 ![]() ![]() • Biz; Öğrencilerimizin Bireysel Farklılıklarını Ve Kabiliyetlerini Dikkate Alarak Onları İlgi, Yetenek Ve İhtiyaçları Doğrultusunda Yetiştirmek İçin Varız ![]() • Biz; Öğrencilerimizi Odak Noktası Olarak Alırken Öğretmenlerimizin De Daha İstekli Ve Verimli Bir Ortamda Çalışabilmelerini Sağlamak İçin Varız ![]() • Biz; Öğrencilerimize Özgür Düşünebilme Yeteneği Kazandırmak Ve Demokratik Birey Olmalarını Sağlamak İçin Varız ![]() • Biz; Öğrencilerimizi Yetiştirirken Bilimsel Ve Teknolojik İlerlemeleri Baz Alarak Onların Daha Verimli Olmalarını Sağlamak İçin Varız ![]() ![]() Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|