|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, konya, mustafa, necati, okulu, selçuklu |
![]() |
Mustafa Necati İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mustafa Necati İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaMustafa Necati İlköğretim Okulu Hakkında - Mustafa Necati İlköğretim Okulu Tanıtım - Mustafa Necati İlköğretim Okulu Resimleri - Mustafa Necati İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mustafa Necati İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Necati İlköğretim Okulu Tarihi: Adını Cumhuriyet dönemi ilk Milli Eğitim bakanlarından Mustafa Necati Bey'den alan okulumuz, bakanlık tarafından dünya bankası finansmanlığı ile yaptırılarak 1999-2000 öğretim yılında Müfredat Laboratuar Okulu olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() Mustafa Necati İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: MUSTAFA NECATİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Bosna Hersek Mh ![]() Telefon Numarası: 3322413134 Faks Numarası: 3322413135 E-mail Adresi: Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() Mustafa Necati İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin |
![]() |
![]() |
|