|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, muğla, okulu, ortaca, sarıgerme |
![]() |
Sarıgerme İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarıgerme İlköğretim Okulu Bilgileri Ortaca MuğlaSarıgerme İlköğretim Okulu Hakkında - Sarıgerme İlköğretim Okulu Tanıtım - Sarıgerme İlköğretim Okulu Resimleri - Sarıgerme İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sarıgerme İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ : Sarıgerme ilköğretim Okulu’nu saygın, güvenilir, tam donanımlı, öğrenci başarı ve davranışlarıyla çevresine örnek teşkil eden ve ilk tercih edilen bir okul haline getirmektir ![]() MİSYONUMUZ : Köyümüze ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli bir eğitim vermek, bireysel farklılıklarını göz önüne alarak kendine güvenen, çevresine saygılı, milli değerlere bağlı, iyi birer vatandaş olabilmeleri için gerekli temel beceri ve alışkanlıkları kazandırmak ve bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır ![]() Sarıgerme İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ortaca Okulun Telefonu: (252) 286 82 42 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Osmaniye Köy Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: sarigermeilk48@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 300 TL Sarıgerme İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|