![]() |
Türkelli İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkelli İlköğretim Okulu Menemen İzmirTürkelli İlköğretim Okulu Hakkında - Türkelli İlköğretim Okulu Tanıtım - Türkelli İlköğretim Okulu Resimleri - Türkelli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Türkelli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Cumhuriyetin ilk yıllarında Eski Camii yanındaki muhtarlık odası okul olarak kullanılmış, bu esnada şu anda okulumuzun B bloğunun bulunduğu yerde ilkokulun temelleri atılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2002 yılında velilerimizin ve belediyemizin desteği ile kütüphane, kantin, iş eğitimi atölyesi, spor odası, arşiv binaları yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 2003 yılında okulun duvarı tamamlanarak velilerin desteği ile demir korkuluk yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2006 yılı başında belediyemizin desteği ile teknoloji sınıfı alt yapısı oluşturulmuştur ![]() ![]() 2006-2007 eğitim-öğretim yılında Mübeyyen-Mehmet LEVENTOĞLU adlı öğretmen emeklisi hayırseverler ve Foça Amfibi Tugayı Komando Birliği'nin katkıları ile Atatürk büstü yenilenmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() 21 ![]() ![]() ![]() Türkelli İlköğretim Okulu Müdürleri 1- Mustafa KILINÇ (1950-1958) 2- Kasım DİNLER (1958-1972) 3- Atilla Erol EVİRGEN (1973-1981) 4- Kazım KAYA (1982-1983) 5- Gürbüz DİNÇER (1984) 6- İsmail YAMAN (1985-1989) 7- Servet DURGUT (1990-1993) 8- Niyazi Cihangir ÇEKİ (1993-1998) 9- Ömer KALAYCI (1999-2010) 10- Saniye TOPLU (2010-Görevde) Türkelli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: 232 835 40 60 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Fatih Mahallesi Türkelli Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: turkelliilkogretim@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Saniye TOPLU Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Türkelli İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|