![]() |
Uçarsu İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uçarsu İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Uçarsu İlköğretim Okulu - Uçarsu İlköğretim Okulu Hakkında - Uçarsu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Uçarsu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Uçarsu İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Ucarsu İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ucarsu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ucarsu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ucarsu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: UCARSU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Uçarsu Köyü Telefon Numarası: 4622635141 TARİHÇESİ: Okulumuz “Kokana İlkokulu”olarak 1948-1949 Öğretim Yılında yan tarafta görülen binasında hizmete girmiştir ![]() 1957 yılında köyün adı “Uçarsu Köyü” olarak değiştirildiğinden okulun adı da “Uçarsu İlkokulu” olarak değiştirilmiştir ![]() 1969-1970 yılında köyümüzde ikinci bir ilkokulun açılması ile okulumuzun adı tekrar bir değişikliğe uğrayarak “Uçarsu 1 ![]() ![]() 1985 yılında okulların isimleri 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz bu isim altında 1988 yılına kadar yukarıda görülen 2 sınıflı bitişiğinde lojman olan binada hizmet verirken 1989 yılında yapılan şu andaki binada Eğitim-Öğretime devam edilmiştir ![]() 1989-1990 Eğitim-Öğretim yılında açılan “Uçarsu Ortaokulu” ile aynı binada öğretime devam ederken 1991-1992 ilkokul ve ortaokul tek müdürlük altında birleştirilip “Uçarsu İlköğretim Okulu” olarak açıldı ![]() ![]() Okulumuz açıldığı yıldan beri çevresinde bulunan köylere eğitim-öğretim açısından bir çok katkıda bulunmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|