Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akçaabat, ilköğretim, okulu, trabzon, uğurlu

Uğurlu İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Uğurlu İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon

Akçaabat Uğurlu İlköğretim Okulu - Uğurlu İlköğretim Okulu Hakkında - Uğurlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Uğurlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Uğurlu İlköğretim Okulu Resimleri

Uğurlu İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uğurlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uğurlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uğurlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Uğurlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: UĞURLU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: DERCİK BELDESİ UĞURLU MAHALLESİ 61170
Telefon Numarası: 4622494023

Okulumuz,Akçaabat İlçesi,Derecik Beldesi,Uğurlu Mahallesi'nde bulunmaktadırİlçe merkezine 13 kilometre,Trabzon'a ise 14 kilometre uzaklıktadırOkulumuz 12 personelle 136 öğrenciye hizmet vermekte olup,anasınıfı ile birlikte 9 şubeden oluşmaktadır
Okulumuz eğitim-öğretime ilk defa 1953 yılında geçici binasında hizmete başlamış,1956 yılında iki derslikli bina olarak inşa edilmiştir1982 yılında eski bina yıkılarak yerine dört derslikli ve idare odası olan yeni bir okul binası inşa edilmiştir1994 yılında aynı binanın üzerine bir kat daha atılmış ek olarak dört derslik ilave edilmiştir
Halen okulumuzda 3 branş öğretmeni,5 sınıf öğretmeni ve 2 yardımcı personel kadrolu olarak görev almaktadır
Bina Durumu:Halen mevcut 9 Derslik ,1 Müdür Odası,1 Müdür Yardımcısı Odası,1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı(15+1 Bilgisayar),Kütüphane,Araç Odası ,Kantin ve Kalorifer dairesi bulunmaktadır
Okulumuzda normal eğitim yapılmakta olup,90 metrakarelik bir bahçeye sahiptirHer yıl ortalama 15-20 civarında öğrenci mezun olmaktadırÖğrencilerimizin %95 bir kısmı lise eğitimine devam etmektedirBu öğrencilerimizden bir kısmı Anadolu Liselerine devam ederken bir kısmı da genel Liselere ve Meslek Liselerine devam etmektedir

Kurumun Misyonu :

BİZLER; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelrine fırsat tanımak onlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak,araştıran, sorgulayan ve bilgileri özümseyen bireyler yetiştirmek için varız

Kurumun Vizyonu:

İSTİYORUZ Kİ *Okulumuz, temel ihtiyaç kabul edilsin *Okulumuzda her veli,her öğrencisine ,öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin *Okulumuzda hem öğretenler,hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın *Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken,kendilerinden emin olsunlar *Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

ugurluiok12tr/

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com