![]() |
Uğurlu İlköğretim Okulu Akçaabat Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uğurlu İlköğretim Okulu Akçaabat TrabzonAkçaabat Uğurlu İlköğretim Okulu - Uğurlu İlköğretim Okulu Hakkında - Uğurlu İlköğretim Okulu Tanıtımı - Uğurlu İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Uğurlu İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Uğurlu İlköğretim Okulu Trabzon Akçaabat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Uğurlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Uğurlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Uğurlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / AKÇAABAT Adı: UĞURLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DERCİK BELDESİ UĞURLU MAHALLESİ 61170 Telefon Numarası: 4622494023 Okulumuz,Akçaabat İlçesi,Derecik Beldesi,Uğurlu Mahallesi'nde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuz eğitim-öğretime ilk defa 1953 yılında geçici binasında hizmete başlamış,1956 yılında iki derslikli bina olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() Halen okulumuzda 3 branş öğretmeni,5 sınıf öğretmeni ve 2 yardımcı personel kadrolu olarak görev almaktadır ![]() Bina Durumu:Halen mevcut 9 Derslik ,1 Müdür Odası,1 Müdür Yardımcısı Odası,1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı(15+1 Bilgisayar),Kütüphane,Araç Odası ,Kantin ve Kalorifer dairesi bulunmaktadır ![]() Okulumuzda normal eğitim yapılmakta olup,90 metrakarelik bir bahçeye sahiptir ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Misyonu : BİZLER; Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelrine fırsat tanımak onlara 21 ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: İSTİYORUZ Kİ *Okulumuz, temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|