|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
buca, ilköğretim, izmir, mahmut, müserref, okulu, tinas |
![]() |
Müserref Mahmut Tinas İlköğretim Okulu Buca İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müserref Mahmut Tinas İlköğretim Okulu Buca İzmirMüserref Mahmut Tinas İlköğretim Okulu Hakkında - Müserref Mahmut Tinas İlköğretim Okulu Tanıtım - Müserref Mahmut Tinas İlköğretim Okulu Resimleri - Müserref Mahmut Tinas İlköğretim Okulu İletişim ![]() Müserref Mahmut Tinas İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Müserref Mahmut Tinas İlköğretim Okulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Müserref Mahmut Tinas İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Buca Okul Adresi : Kuruçeşme Mahallesi 205/5 Sokak No:2 Buca İzmir Okul Telefonu : (232) 453 12 69 Okul Fax : (232) Okul Web Sitesi : Okul Web Sitesi : http://mmt ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : muserrefmahmuttinas@gmail ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Müserref Mahmut Tinas İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|