|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ali, aydın, ilköğretim, koçarlı, mustafa, okulu, sobuca, şahin |
![]() |
Sobuca Mustafa Ali Şahin İlköğretim Okulu Koçarlı Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sobuca Mustafa Ali Şahin İlköğretim Okulu Koçarlı AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Sobuca Mustafa Ali Şahin İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Koçarlı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sobuca Mustafa Ali Şahin İlköğretim Okulu Resimleri - Sobuca Mustafa Ali Şahin İlköğretim Okulu Hakkında ![]() SOBUCA M ![]() OKULUN TARİHÇESİ Eski Sobuca İlkokulu’nun 30/03/1988 Tarihinde yanması neticesinde üç derslikli yeni bir okulun temelden yapılmasına İl Daimi Encümeni 24/06/1988 tarih ve 898 sayı ile karar vermiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mustafa Ali Şahin İlkokulu 10/04/1989 tarihinde tamamlanmış 29/04/1989 tarihinde Bayındırlık ve İskan bakanı Cengiz Altınkaya tarafından hizmete açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUN WEB ADRESİ: http://sobucamalisahin ![]() ![]() ![]() Bina Sayısı: 3 ( İdare Binası, Ana sınıfı binası, Zirai Donatım Binası) Derslik sayısı: 9 Şube sayısı: 9 Öğretmen sayısı: Kadrolu 13, Sözleşmeli 1, 1 ana sınıfı usta öğreticisi Öğrenci sayıları: Anasınıfı: 15 1 ![]() 2 ![]() TOPLAM: 159 Öğrenci VİZYONUMUZ Okulumu öğrencilerin eğitim ve öğretimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı okul TOPLUMU OLMAKTIR ![]() İSTİYORUZ Kİ: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İSTİYORUZ Kİ: Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() İSTİYORUZ Kİ: Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcım olmasının önemine inansın ![]() İSTİYORUZ Kİ: Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() MİSYONUMUZ Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda çağın gerçekleştirdiği bilgi ve becerileri kazanmış topluma uyumlu üretken BİREYLER YETİŞTİRMEKTEDİR ![]() İNANIYORUZ Kİ… Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmeleri ilk önceliktir ![]() İNANIYORUZ Kİ… Öğrenciler bütün çalışmaların ortak noktası ve amaçlarımıza temel oluştursun ![]() İNANIYORUZ Kİ… Biz birbirimizi öğrencilerin velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() İNANIYORUZ Kİ… Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız ![]() İNANIYORUZ Kİ… Biz birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() ![]() İNANIYORUZ Kİ… Biz farklıyız yetenekli, enerjik, coşkulu ve üretkeniz ![]() Sobuca Mustafa Ali Şahin İlköğretim Okulu Aydın Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KOÇARLI Adı: SOBUCA MUSTAFA ALİ ŞAHİN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SOBUCA KÖYÜ Telefon Numarası: 2567614839 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:- Sobuca Mustafa Ali Şahin İlköğretim Okulu www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|