|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| eskişehir, havacılar, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
Havacılar İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Havacılar İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirHavacılar İlköğretim Okulu Hakkında - Havacılar İlköğretim Okulu Tanıtım - Havacılar İlköğretim Okulu Resimleri - Havacılar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Havacılar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1971 yılında şehrimiz tüccarlarından Arif Uğurun bağışladığı arsa üzerine, 1 Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı emirleri üzerine inşaat taburu erleri tarafından yapılarak Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilmiştir 23 Ocak 1971 tarihinde Eğitim Öğretime başlamıştır![]() Öğrenci mevcudunun çoğalması üzerine Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ek bina olarak, iki katlı olan bina yapılmıştır ![]() 1996-1997 Öğretim yılında ,1 Taktik Hava Kuvvet Komutanlığı ve 1 Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığının değerli katkıları ile okulumuza kütüphane, laboratuar ve okulun ismini ifade eden Havacılar Köşesi düzenlenmiştir![]() Havacılar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222393801 Okulun Faksı: 2222393801 Okulun Adresi: YİLDİZTEPE MAH HALK CAD BÜLBÜLCÜK SOK NO 13 Odunpazarı EskişehirOkulun Web Adresi: http://havacilar meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Yüksel YÜKSEL Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Halk otobüslerinden siyah 18,minibüslerden 18 nolu araçlara Odunpazarı"ndan binilerek Halk Caddesi"ne dönüşte inilecek Ges-İş Marketin bulunduğu köşedeki sokağa girildiğinde okula rahatlıkla ulaşabilirsiniz![]() Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Havacılar İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|