|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| gülmezoğlu, ilköğretim, izmir, konak, okulu, seyfi |
Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu Konak İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu Konak İzmirSeyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu Okulumuz Hayriye Gülmezoğlu tarafından yaptırılmış ve 1993 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() Okulumuz iki ayrı binadan oluşmaktadır Tek katlı olan binamızda dört derslik ve bir konferans salonumuz bulunmaktadır İkinci binamız üç katlı olup dokuz derslik ve bir bilgisayar salonuna sahiptir![]() Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4562162 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 2630 Sk No:40 ÇınartepeOkulun Web Adresi: seyfigulmezogluokulu sitemynet com Okulun E-Posta Adresi: seyfigulmezogluilkoo@hotmail c om Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Seyfi Gülmezoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|