|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, huzur, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
![]() |
Huzur İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Huzur İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirHuzur İlköğretim Okulu Hakkında - Huzur İlköğretim Okulu Tanıtım - Huzur İlköğretim Okulu Resimleri - Huzur İlköğretim Okulu İletişim ![]() Huzur İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 27 Eylül 1978 yılında yarı karkas yığma bina olarak yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Huzur Mahallesi Eskişehir'in güneydoğu kesiminde kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahalle çoğunlukla kırsal kesimden göçle gelen kişilerce oluşturulduğundan gelenek ve göreneklerini devam ettirmektedirler ![]() ![]() Okulumuz 10 derslikli olup , 9dersliği sınıf bir dersliğide Bilişim Teknolojileri Labaratuvarı olarak kullanılmaktadır 2009/2010 Eğitim öğretim yılından itibaren Anasınıfı açılmıştır ![]() ![]() ![]() Huzur İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222374510 Okulun Faksı: 2222276856 Okulun Adresi: HUZUR MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://eskhuzurioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968643@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: MUAMMER KARAMAN Okulun Ulaşım Bilgileri: OKULUMUZ HUZUR MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR OKULUMUZA MAVİ 10 VE SİYAH 24 NUMARALI OTOBÜSLER GELMEKTEDİR ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Huzur İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|