|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, laleli, manisa, merkez, okulu |
![]() |
Laleli İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laleli İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaLaleli İlköğretim Okulu Hakkında - Laleli İlköğretim Okulu Tanıtım - Laleli İlköğretim Okulu Resimleri - Laleli İlköğretim Okulu İletişim ![]() Laleli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Manisa Laleli bölgesinde kurulan ilk okuldur ![]() ![]() ![]() 2001 yılında İl İdaresi tarafından ek bina yapılmış olup 6 dersliğe daha kavuşulmuştur ![]() ![]() MİSYON-VİZYON Türk Milli Eğitiminin temel ilke ve amaçlarını benimseyen, Laik, demokratik bilince sahip, Doğru düşünen, sorgulayan araştıran, Sadece eleştiren değil, çözümü de sunabilen, Değişime açık olan, Çevre bilincine sahip, Bulundukları her ortamda farklılık yaratan, Fen, sosyal, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, Öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek ![]() Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Çağdaş ve bilimsel düşünceyi temel alan, Sorgulayan ve sorumluluk alan öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinen, Geleceğin Türkiye?sinde yetiştirdiği öğrencilerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, Kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, toplum kurallarına saygılı öğrencileri bir üst öğrenim kurumuna hazırlamaktır ![]() Laleli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 236 2330817 Okulun Faksı: 236 2330817 Okulun Adresi: Laleli Mahallesi 5216 Sokak No:8 Okulun Web Adresi: http://laleliilkogretim ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 397848@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Laleli İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|