|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ilköğretim, karatay, konya, kuvayı, milliye, okulu |
Kuvayı Milliye İlköğretim Okulu Karatay Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuvayı Milliye İlköğretim Okulu Karatay KonyaKuvayı Milliye İlköğretim Okulu Hakkında - Kuvayı Milliye İlköğretim Okulu Tanıtım - Kuvayı Milliye İlköğretim Okulu Resimleri - Kuvayı Milliye İlköğretim Okulu İletişim Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Kuvayi Milliye İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Kuvayı Milliye İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okul hazineden ve bir bölümü çevre halkı tarafından bağışlanan arazi üzerine 1999 yılında Bakanlık tarafından (MLO) Okulu olarak projelendirilmiş ve 2000 yılında eğitim öğretime başlamıştır Ancak (MLO) uygulamasına geçilmemiştir![]() Kuvayı Milliye İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: KUVAYİ MİLLİYE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: EMİRGAZİ MAH GÜLKÖKÜ SK NO:2 KARATAY/KONYATelefon Numarası: 3323558171 Faks Numarası: E-mail Adresi: kuvayimilliyeioo@gmail comWeb Adresi: - Kuvayı Milliye İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov tr
|
|
|
|