|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, kadınhanı, konya, okulu, söğütözü |
![]() |
Söğütözü İlköğretim Okulu Kadınhanı Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Söğütözü İlköğretim Okulu Kadınhanı KonyaSöğütözü İlköğretim Okulu Hakkında - Söğütözü İlköğretim Okulu Tanıtım - Söğütözü İlköğretim Okulu Resimleri - Söğütözü İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sogutozu İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Söğütözü İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1940 yılında köyde eğitim öğretim başlamıştır ![]() 1940-1947 yılları arasında köy halkından Abdullah Adıgüzel eğitmen olarak görev yapmıştır ![]() 1947 yılında eğitmen görevden alınmıştır ![]() 1947-1961 yılları arasında köyde eğitim öğretim yapılmamıştır ![]() 1946 yılında, 1995 yılında boşaltılan eski okul binasının temeli atılmış, inşaat pencere üst seviyesinde bırakılmıştır ![]() 1947 yılında inşaat durdurulmuştur ![]() 1961 yılı ilkbaharında yarım kalan inşaatın yapımına yeniden başlanmış aynı yılın sonbaharında bitirilerek eğitim öğretime başlanmıştır ![]() 1961 yılında Söğütözü İlköğretim Okulu’nda eğitim öğretime başlanmıştır ![]() 1993 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yeni bir okul yapımına başlanmıştır ![]() 1993 yılında su basmanına kadar yapılmıştır ![]() 1994 yılında inşaata yeniden başlanmış ve aralık 1994’de tamamlanmıştır Söğütözü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KADINHANI Adı: SOGUTOZU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SÖĞÜTÖZÜ KÖYÜ Telefon Numarası: 3328380333 Faks Numarası: 3328380333 E-mail Adresi: Web Adresi: - http://sogutozu ![]() ![]() ![]() Söğütözü İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|