Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, kadınhanı, konya, okulu, söğütözü

Söğütözü İlköğretim Okulu Kadınhanı Konya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Söğütözü İlköğretim Okulu Kadınhanı Konya

Söğütözü İlköğretim Okulu Hakkında - Söğütözü İlköğretim Okulu Tanıtım - Söğütözü İlköğretim Okulu Resimleri - Söğütözü İlköğretim Okulu İletişim

Sogutozu İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sogutozu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sogutozu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sogutozu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Sogutozu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Söğütözü İlköğretim Okulu Tarihçesi:

1940 yılında köyde eğitim öğretim başlamıştır
1940-1947 yılları arasında köy halkından Abdullah Adıgüzel eğitmen olarak görev yapmıştır
1947 yılında eğitmen görevden alınmıştır
1947-1961 yılları arasında köyde eğitim öğretim yapılmamıştır
1946 yılında, 1995 yılında boşaltılan eski okul binasının temeli atılmış, inşaat pencere üst seviyesinde bırakılmıştır
1947 yılında inşaat durdurulmuştur
1961 yılı ilkbaharında yarım kalan inşaatın yapımına yeniden başlanmış aynı yılın sonbaharında bitirilerek eğitim öğretime başlanmıştır
1961 yılında Söğütözü İlköğretim Okulu’nda eğitim öğretime başlanmıştır
1993 yılında devlet-vatandaş işbirliği ile yeni bir okul yapımına başlanmıştır
1993 yılında su basmanına kadar yapılmıştır
1994 yılında inşaata yeniden başlanmış ve aralık 1994’de tamamlanmıştır

Söğütözü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: SOGUTOZU İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: SÖĞÜTÖZÜ KÖYÜ
Telefon Numarası: 3328380333
Faks Numarası: 3328380333
E-mail Adresi:
Web Adresi: - http://sogutozumebk12tr

Söğütözü İlköğretim Okulu Resimleri:

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com