|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
araklı, ilköğretim, kestanelik, okulu, tranzon |
![]() |
Kestanelik İlköğretim Okulu Araklı Tranzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kestanelik İlköğretim Okulu Araklı TranzonAraklı Kestanelik İlköğretim Okulu - Kestanelik İlköğretim Okulu Hakkında - Kestanelik İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kestanelik İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kestanelik İlköğretim Okulu Resimleri Kestanelik İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kestanelik İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kestanelik İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kestanelik İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: KESTANELİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KESTANELİK KÖYÜ Telefon Numarası: 4627281018 Faks Numarası: 4627281018 OKULUN MİSYONU: Tüm çalışanlarımızla birlikte Türk Milli Eğitimi’nin temel amaç ve ilkeleri ile evrensel değerler doğrultusunda vatan ve millet sevgisiyle dolu bireyler yetiştirilmesini sağlamaktır ![]() OKULUN VİZYONU: Atatürk ilkeleri ve inkılaplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, araştıran-sorgulayan, problem çözme ve karar verme becerileri gelişmiş, yaşam boyu öğrenen ve insan haklarına saygılı mutlu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetiştirmektir ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|