![]() |
Kükürtlü İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kükürtlü İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı Kükürtlü İlköğretim Okulu - Kükürtlü İlköğretim Okulu Hakkında - Kükürtlü İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kükürtlü İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Kükürtlü İlköğretim Okulu Resimleri Kükürtlü İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kükürtlü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kükürtlü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kükürtlü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: KÜKÜRTLÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kükürtlü Köyü Arakli/Trabzon Telefon Numarası: 4627361193 Okulun misyonu: imkanlar dahilinde temel eğitim-öğretim ilkelerini benimsetmek ve bunları günlük hayatlarında uygulamalarını sağlamak ![]() Okulun vizyonu: her bir öğrencinin farklı birer birey olduklarını kavrayabilmelerini sağlamak ve çevrelerine faydalı olabilme bilincini edindirmek ![]() ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|