|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ilköğretim, kavaklıdere, menteşe, muğla, okulu |
Menteşe İlköğretim Okulu Kavaklıdere Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Menteşe İlköğretim Okulu Kavaklıdere MuğlaMenteşe İlköğretim Okulu Hakkında - Menteşe İlköğretim Okulu Tanıtım - Menteşe İlköğretim Okulu Resimleri - Menteşe İlköğretim Okulu İletişim ![]() Menteşe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Mentese İlköğretim Okulu Muğla Kavaklıdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mentese İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mentese İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mentese İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Mentese İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Menteşe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kavaklıdere Okulun Telefonu: 2525945013 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www mentese k12 trOkulun E-Posta Adresi: 242732@meb k12 trOkulun Müdürü: Cezmi ÇAKIM Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Menteşe İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|