|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, kavaklıdere, muğla, okulu, özbay, şehit, şenol |
![]() |
Şehit Şenol Özbay İlköğretim Okulu Kavaklıdere Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Şenol Özbay İlköğretim Okulu Kavaklıdere MuğlaŞehit Şenol Özbay İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Şenol Özbay İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Şenol Özbay İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Şenol Özbay İlköğretim Okulu İletişim Şehit Şenol Özbay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ekim 1979 tarihinde eski muhtarlık olarak kullanılan okulun ön tarafındaki binada 2(iki) öğretmen, 39 öğrenci ile 1979-1980 eğitim öğretim yılında eğitime açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1998-1999 Eğitim Öğretim yılında taşımalı eğitim öğretime geçilmesi ile mevcut 3 derslik yetersiz kalınca, eski muhtarlık binasından iki derslik, Yeni mahalle ilkokulundan iki derslik, kullanılmak üzere toplam 9 (dokuz) derslikle eğitim öğretime devam edildi ![]() Aralık 1998 tarihinde şu an kullanmakta olduğumuz yeni binaya taşınıldı ![]() 2004-2005 Eğitim Öğretim yılında 5 derslikli ek bina hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Kavaklıdere İlçesinin Çayboyu Beldesinde yer almaktadır ![]() ![]() ![]() Şehit Şenol Özbay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kavaklıdere Okulun Telefonu: (0252) 595 8049 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Çayboyu Beldesi Okulun Web Adresi: http://sehitsenolozbayioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 732830@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Kerem ÇATAK Okulun Ulaşım Bilgileri: İlçe Merkezine : 5 km - İl Merkezine : 55 Km Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Şenol Özbay İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|