|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kesecik, konya, okulu, seydişehir |
![]() |
Kesecik İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kesecik İlköğretim Okulu Bilgileri Seydişehir KonyaKesecik İlköğretim Okulu Hakkında - Kesecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Kesecik İlköğretim Okulu Resimleri - Kesecik İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kesecik İlköğretim Okulu Konya Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kesecik İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1932 Yılında Eğitim Öğretime açılmış birleştirilmiş sınıflarla eğitim öğretime devam etmiş 1956 yılında 3 derslik ek bina yapımına başlanmış 1959 yılında 5 derslik ile müstakil müdürlük statüsüne geçilmiş 1989-1990 eğitim öğretim yılında ortaokul açılmış, 16 ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun bünyesinde 2000-2001 eğitim öğretim yılında Anasınıfı açılmış ancak öğretmen olmadığından eğitim öğretim yapılamamıştır ![]() ![]() Kesecik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SEYDİŞEHİR Adı: KESECİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KESECİK KASABASI Telefon Numarası: 3325954010 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kesecik İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için ![]() |
![]() |
![]() |
|