|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, inci, izmir, karşıyaka, okulu, şener |
![]() |
İnci Şener İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İnci Şener İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirİnci Şener İlköğretim Okulu Hakkında - İnci Şener İlköğretim Okulu Tanıtım - İnci Şener İlköğretim Okulu Resimleri - İnci Şener İlköğretim Okulu İletişim ![]() İnci Şener İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Öğrenci ve öğretmenlerimize Atatürk ilke ve inkılaplarıyla donanmış ,kendi gücüne güvenen , çevreleri ile barışık,uyumlu,araştırmacı ruhu gelişmiş, çağın teknolojisini öğrenmeyi ve öğretmeyi kendine hedef edinmiş ,21 ![]() verebilecek beceriler kazandırmaktır ![]() VİZYONUMUZ Türk Milli Eğitiminin amaçları ve Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında dünü, bu günü , yarını bütünleştirerek üstün vasıflara sahip iyi bir bilim adamı ve insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak toplumun gelişmesinde ve değişmesinde liderlik yapabilecek özgün ![]() ![]() İnci Şener İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: 232 365 26 60 Okulun Faksı: 232 365 81 85 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun Müdürü: Kemal ÖZCAN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İnci Şener İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|