Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, inci, izmir, karşıyaka, okulu, şener

İnci Şener İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnci Şener İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir

İnci Şener İlköğretim Okulu Hakkında - İnci Şener İlköğretim Okulu Tanıtım - İnci Şener İlköğretim Okulu Resimleri - İnci Şener İlköğretim Okulu İletişim

İnci Şener İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

MİSYONUMUZ

Öğrenci ve öğretmenlerimize Atatürk ilke ve inkılaplarıyla donanmış ,kendi gücüne güvenen , çevreleri ile barışık,uyumlu,araştırmacı ruhu gelişmiş, çağın teknolojisini
öğrenmeyi ve öğretmeyi kendine hedef edinmiş ,21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap
verebilecek beceriler kazandırmaktır

VİZYONUMUZ

Türk Milli Eğitiminin amaçları ve Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında dünü, bu günü , yarını bütünleştirerek üstün vasıflara sahip iyi bir bilim adamı ve insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak toplumun gelişmesinde ve değişmesinde liderlik yapabilecek özgünetkili ve nitelikli bir öğrenci topluluğu oluşturabilmektir

İnci Şener İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka
Okulun Telefonu: 232 365 26 60
Okulun Faksı: 232 365 81 85
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://okulwebmebgovtr/35/12/253694/
Okulun E-Posta Adresi: wwwincisener@mebk12tr
Okulun Müdürü: Kemal ÖZCAN
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

İnci Şener İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com