Karşıyaka İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karşıyaka İlköğretim Okulu Karşıyaka İzmirKarşıyaka İlköğretim Okulu Hakkında - Karşıyaka İlköğretim Okulu Tanıtım - Karşıyaka İlköğretim Okulu Resimleri - Karşıyaka İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karşıyaka İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz bünyesinde 4 Anasınıfı şubemiz bulunmaktadır ![]() 191 kademe sınıfımız![]() 14 II kademe sınıfımızile 54 sınıf ve branş öğretmenimiz, 3 idareci ve 11 Yardımcı hizmetli ile eğitim öğretime devam etmekteyiz Geçmişinde eğitim, sportif, kültürel alanda bir çok başarıya imza atan okulumuz, bu yılda aynı başarıyı göstermek için tüm kadrosuyla yoğun bir çalışma temposu içerisine girmiştir![]() VİZYONUMUZ Aklın ve bilimin ışığında ilerleyen, çevre sorunlarına duyarlı, çalışkan, üreten, Cumhuriyetine sahip çıkan, çağdaş bir dünya insanı yetiştirmek ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Eğitimde kaliteyi ön planda tutarak; öz değerlerini çağın yenilikleriyle birleştirebilen yaratıcı, düşleyen ve düşünen mutlu bireyler yetiştirmek temel amacımızdır ! ![]() ![]() ![]() Karşıyaka İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Karşıyaka Okulun Telefonu: (232) 369 61 20 Okulun Faksı: (232) 369 61 21 Okulun Adresi: 1727 Sk No:23Okulun Web Adresi: www karsiyaka k12 trOkulun E-Posta Adresi: kyakamlo@hotmail comOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Karşıyaka İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|