|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, koyunağılı, mihalıçcık, okulu |
![]() |
Koyunağılı İlköğretim Okulu Mihalıççık Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Koyunağılı İlköğretim Okulu Mihalıççık EskişehirKoyunağılı İlköğretim Okulu Hakkında - Koyunağılı İlköğretim Okulu Tanıtım - Koyunağılı İlköğretim Okulu Resimleri - Koyunağılı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Koyunağılı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ İçinde yer aldığı toplumu başarılarıyla geliştirecek bireylere her türlü olumsuzlukları aşarak kaliteli,üretici ve faydalı eğitim-öğretim olanakları sağlayan kurum oılmaktır ![]() MİSYONUMUZ Toplumunu dünyadaki gelişmelere katabilen,her türlü engeli aşarak düşünebilen,üretebilen akılcılıkla demokratik ilkeleri bağdaştırabilen bireylerin alt yapısını oluşturmatır ![]() Okul Binası ve Lojmanlara ilişkin Bilgiler Okulumuz yaklaşık 45 yıl önce inşa edilmiş olup,2dersliği ve 1 kütüphanesi mevcuttur ![]() Mevcut 3 lojmandan 2 si kullanılabilir durumdadır ![]() Kiralık konutlar kolaylıkla bulunabilmektedir ![]() 1 A 5 öğrenci 3 A 9 öğrenci 4 A 5 öğrenci 5 A 2 öğrenci Koyunağılı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Mihalıççık Okulun Telefonu: 222 6432038 Okulun Faksı: 222 6432038 Okulun Adresi: Koyunağılı Köyü Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Adem OĞUŞ-Müd ![]() ![]() ![]() Okulun Öğretmen Sayısı: 1 Okulun Öğrenci Sayısı: 11 Okulun Derslik Sayısı: 1 Okulun Ulaşım Bilgileri: Mihalıççık ilçe merkezinden kalkan minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır ![]() ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Koyunağılı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|