![]() |
Yazla İlköğretim Okulu Konya Akşehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yazla İlköğretim Okulu Konya AkşehirYazla İlköğretim Okulu Hakkında - Yazla İlköğretim Okulu Tanıtım - Yazla İlköğretim Okulu Resimleri - Yazla İlköğretim Okulu İletişim Yazla İlköğretim Okulu Konya Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Biz Yazla İlköğretim Okulu Olarak istiyoruz Ki 1-Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() ![]() 2- Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() 3-Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() 4-Okul ortamında ve her yerde, herkes “ kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi başkasına yapmama” ilkesine uysun ![]() 5- Bilgiye ulaşan ulaştığı bilgileri kullanan yeni bilgiler üreten öğrencilerimiz olsun ve bunu çevreye yaysın ![]() 6-Bilgi teknolojisini kullanmak öğretmen ve öğrenciler için geçerli amaç olsun ![]() MİSYONUMUZ 1-Bütün Öğrencilerin Öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak ![]() 2-Öğrencilerin bireysel farklılıklarına saygı duyarak kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak 3-Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun yetiştirmek ![]() 4-Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, yöneticilerimizi ve velilerimizi 21 ![]() ![]() Yazla İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / AKŞEHİR Adı: YAZLA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YAZLA KASABASI AKŞEHİR Telefon Numarası: 3328269035 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|