|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bulduk, cihanbeyli, ilköğretim, konya, okulu |
![]() |
Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Konya CihanbeyliBulduk Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Konya Cihanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / CİHANBEYLİ Adı: BULDUK ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BULDUK KASABASI BAHÇELİ EVLER MAH ![]() Telefon Numarası: 3326866014 Faks Numarası: 3326866400 E-mail Adresi: 768968@meb ![]() ![]() Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitime Açılış Yılı:1991 Yerleşim Birimi:Kasaba Derslik Sayısı:11 Öğretim Şekli:Normal Yazışma Adresi:Bulduk Kasabası Cihanbeyli/Konya Lojman Durumu:Belediye Lojmanı Bulunmaktadır ![]() Ulaşım:İlçe Merkezine 41 Km ![]() Isınma Şekli:Kalorifer (Katı Yakıt) Bulduk Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|