|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| beyköy, eskişehir, ilköğretim, okulu, sarıcakaya |
Beyköy İlköğretim Okulu Sarıcakaya Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyköy İlköğretim Okulu Sarıcakaya EskişehirBeyköy İlköğretim Okulu Hakkında - Beyköy İlköğretim Okulu Tanıtım - Beyköy İlköğretim Okulu Resimleri - Beyköy İlköğretim Okulu İletişim ![]() Beyköy İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Beyköy İlköğretim Okulu Eskişehir Sarıcakaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Beyköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Beyköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Beyköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Beyköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Beyköy İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Sarıcakaya Okulun Telefonu: 2226617430 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Beyköy Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adres: Okulun Müdürü: Okulun Öğretmen Sayısı: 1 Okulun Öğrenci Sayısı: 8 Okulun Derslik Sayısı: 2 Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Var Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Yok Beyköy İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|