![]() |
Çamlık İlköğretim Okulu Konya Derebucak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çamlık İlköğretim Okulu Konya DerebucakÇamlık İlköğretim Okulu Hakkında - Çamlık İlköğretim Okulu Tanıtım - Çamlık İlköğretim Okulu Resimleri - Çamlık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Camlik İlköğretim Okulu Konya Derebucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Çamlık İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz Derebucak İlçesi Çamlık Kasabasındadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasabamızdaki ulaşım imkanları oldukça iyidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzdaki Öğretmen Norm Kadromuz 18 olup şu an 12 öğretmenimiz mevcuttur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çamlık İlköğretim Okulu Misyonu: 1-Eğitimde teknolojiden imkanlar ölçüsünde faydalanırız ![]() 2-Öğrenmede rekabet ortamı hazırlarız ![]() 3-İnsana saygı duyulması gerektiği bilincini kazandırırız ![]() 4-Herkesin kendisini yetiştirebileceği bir alan olduğunu kavratırız ![]() 5-Okul ve çevresini ilgi çekici bir şekilde düzenleriz ![]() 6-Müfredat konularını kavratmada öğrenci seviyesini göz önüne alırız 7-Çağın gereksinmelerine uygun bir eğitim-öğretim hizmeti sunarız ![]() Çamlık İlköğretim Okulu Vizyonu: Öğrencilerimizi ve çevremizi bilgi çağının ışıklarını saçan,eğitim teknolojisini süreçler içinde en iyi bir şekilde kullanılabilen,sürekli öğrenen ve kendini geliştiren,eğitim alanındaki gelişmeleri yakından takip eden ve yeni stratejiler belirleyebilen bir durum olmak ![]() Çamlık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DEREBUCAK Adı: CAMLİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çamlık Kasabası Derebucak/Konya Telefon Numarası: 3325314237 Faks Numarası: E-mail Adresi: 246156@meb ![]() ![]() Web Adresi: - http://camlikioo ![]() ![]() ![]() Çamlık İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|