![]() |
125. Yıl Anaokulu Çumra Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 125. Yıl Anaokulu Çumra KonyaÇumra 125 ![]() ![]() ![]() ![]() Tarihçe Okulumuz 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılından bu yana hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra sırasıyla Özlem PALA, Gülser DEĞER, Erdal TEZCAN okul idaresine vekalet etmişlerdir ![]() ![]() Okulumuz ilçe merkezindeki tek bağımsız anaokulu olma özelliğinin yanı sıra toplamda 5 sınıf, 6 şube olmak üzere 110 öğrenci, 6 öğretmen, 1 idareci, 3 yardımcı personel ile Çumra'da okul öncesi eğitim alanında önemli bir yer teşkil etmektedir ![]() Hedeflerimiz Okulumuzun temel prensibi kaliteli eğitim ve hizmet vermektir ![]() ![]() ![]() ![]() En önemli hedefimiz ise yarınlarda gurur duyabileceğimiz çocuklar yetiştirmektir ![]() 3-6 yaş dönemi içinde çocuğun zekası, duyguları, kişiliği ve sosyal ilişkileri bir bütünlük içinde gelişir ![]() ![]() Bugünün çocukları 21 ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuklarımızı anne ve babalarla birlikte yetiştirdiğimiz hiç unutulmamalıdır ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / ÇUMRA Adı: ÇUMRA 125 ![]() Adresi: BARDAKÇI MAH ![]() Telefon Numarası: 0 332 4478144 E-mail Adresi: 966083@meb ![]() ![]() Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzun Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|