|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çınaroba, doğanhisar, ilköğretim, konya, okulu |
Çınaroba İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Çınaroba İlköğretim Okulu Konya DoğanhisarÇınaroba İlköğretim Okulu Hakkında - Çınaroba İlköğretim Okulu Tanıtım - Çınaroba İlköğretim Okulu Resimleri - Çınaroba İlköğretim Okulu İletişim Çınaroba İlköğretim Okulu Konya Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çınaroba İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çınaroba İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çınaroba İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Çınaroba İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Çınaroba İlköğretim Okulu Tarihçesi: Çınaroba İlköğretim Okulu Çetme İlkokulu olarak, 1929 yılında eski binasında eğitim-öğretime açılmıştır Çetme Köyü, Köylükten sıyrılıp Kasaba olduktan sonra; adı da Çınaroba olarak değiştirilmiştir Çetme İlkokulu da 1995 yılından sonra yeni yapılan binasında Çınaroba İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime devam etmiştir 8 sınıf ve bir ana sınıfı, 13 derslik, 1 laboratuar, bilgi işlem sınıfı, 1 Müdür ve 1 Müdür Yardımcı odası, Kalorifer Odası (Kalorifer sistemi 2005-2006 yılından itibaren sıvı yakıtlıdan katı yakıtlı sisteme dönüştürülmüştür) , Kütüphanesi ile modern bir görünüm arz eden okulumuz başarıyla eğitim öğretim faaliyetini sürdürmektedir![]() Çınaroba İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DOĞANHİSAR Adı: ÇINAROBA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Çınaroba iöo Doğanhisar Konya Telefon Numarası: 3325534822 Faks Numarası: E-mail Adresi: 319558@meb k12 trWeb Adresi: - http://www cinaroba meb k12 trÇınaroba İlköğretim Okulu Resimleri: biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|