|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adana, ilköğretim, küçükdikili, okulu, seyhan |
Küçükdikili İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçükdikili İlköğretim Okulu Seyhan AdanaKüçükdikili İlköğretim Okulu Hakkında - Küçükdikili İlköğretim Okulu Tanıtım - Küçükdikili İlköğretim Okulu Resimleri - Küçükdikili İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz, Seyhan İlçesinin batısında, Mersin yolu üzerinde bulunan Küçükdikili Beldesi'ne aittir Adana Şehir Merkezine uzaklığımız yaklaşık 12 km'dir![]() Küçükdikili Beldesi son 10-15 yıl içerisinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri illerinden yoğun göç almıştır Dolayısıyla öğrencilerimizin tamamına yakını, göç yolu ile buraya yerleşen ailelerin çocuklarıdır![]() Okulumuz 1961 yılından bu yana hizmet vermektedir Açıldığı dönemde tek çatı altında yer alan 2 derslik ve 1 lojmandan oluşan okulumuz, bugün 3 bina ve toplam 11 derslikten oluşmaktadır![]() Okulumuzda 1 müdür, 2 müdür yardımcısı, 1 rehber öğretmen ve 19 sınıf/branş öğretmeni olmak üzere toplam 23 personel görev yapmaktadır ![]() Küçükdikili İlköğretim Okulu Adana Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: KÜÇÜKDİKİLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÜÇÜKDİKİLİ İ Ö O KÜÇÜKDİKİLİ SEYHAN/ADANATelefon Numarası: 3224855454 Faks Numarası: 3224855454 E-mail Adresi: info@kucukdikili k12 trWeb Adresi: http://www kucukdikili k12 tr/ biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|