![]() |
Gevher Hatun Anaokulu Karaman Merkez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gevher Hatun Anaokulu Karaman MerkezKaraman Gevher Hatun Anaokulu Hakkında - Gevher Hatun Anaokulu Tanıtım - Gevher Hatun Anaokulu Resimleri - Gevher Hatun Anaokulu İletişim ![]() Gevher Hatun Anaokulu Karaman Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Felsefemiz Çocuğunuz okulumuza gelinceye kadar,sadece sizin çocuğunuzdu ![]() çocuğumuz ![]() istiyorsak,sizin çocuğunuz için öyle hizmet vermeye çaba gösteriyoruz ![]() olduğu kadar, bizim için de çok değerli ve önemlidir ![]() özeldir ![]() yetenek ve farklı öğrenim stillerine sahiptir ![]() onlara beceri ve yaratıcılıklarını özgürce ortaya koyabilecekleri bir öğrenme ortamı sunuyoruz ![]() Gevher Hatun Anaokulu İletişim Bilgileri Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KARAMAN / MERKEZ Adı: GEVHER HATUN ANAOKULU Adresi: Hamidiye Mahl ![]() Telefon Numarası: 3382149661 Faks Numarası: 3382147942 Gevher Hatun Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|