Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, merkez, yozgat, yıl

75. Yıl Anaokulu Merkez Yozgat

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

75. Yıl Anaokulu Merkez Yozgat

Yozgat 75 Yıl Anaokulu Hakkında - 75 Yıl Anaokulu Tanıtım - 75 Yıl Anaokulu Resimleri - 75 Yıl Anaokulu İletişim

HAKKIMIZDA BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ

Okulumuz 1999 yılında Okul öncesi eğitim vermek amacıyla açılmıştırBinamız yeni olup,tüm olumsuz koşullar göz önünde tutularak inşa edilmiştirOkulumuzda 3-6 yaş grubu çocuklara okul öncesi eğitim verilmektedir

Sınıflarımız çocukların psiko-motor,bilişsel,duyuşsal,sosyal ve dil gelişimleri dikkate alınarak hazırlanmıştır

Etrafı duvarlarla çevrili bahçemizde çocuklarımızın gönüllerince koşup oynayabilecekleri oyun parkı bulunmaktadırOkulun fiziki durumu her geçen gün güçlendirilerek eğitim kalitesi arttırılmaktadır

Sınıflarımızda yaptırılan çalışmalarla,çocuklarımızın el becerilerinin,yaratıcılıkların ın,hayal güçlerinin ve kendilerine olan güvenlerinin arttırılması hedeflenmektedir

75Yıl Anaokulunda öğrenme ortamlarının yanı sıra İngilizce ve piyano dersleri de verilmektedir

75Yıl Anaokulu çocukların tüm gelişimlerini desteklemek üzere tasarlanmış özel alanlarıyla,tasarımın tüm gereklerine uygun olarak yapılandırılmıştırErgonomik,f onksiyonel ve hijyenik olması da ön planda tutulmuştur

75Yıl Anaokulu farklı farklı yerlerde bulunan kameralar ile kayıt altında tutulmaktadır

Çocuklarımızın ilk 6 yılı,gelişimlerinin temellerini oluşturmaları,temel bilgi ve becerilerin ilk 72 ayda kazanılması sebebiyle büyük değer taşımaktadırKişilik oluşumlarını da bu dönemde sağlayan çocuklarımız,kendilerine kapsamlı bir çevre sunan,sevgi ve alaka gösteren sağlıklı gelişimlerine yardımcı olan okullara ihtiyaç duymaktadırlar

“Biz çocuklar için iyi bir okuluz,çocuklarımızla beraber daha iyi olmaya koşuyoruz

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adresi: 75 YIL ANAOKULU KIŞLA CAD FATİH MAH
Telefon Numarası: 3542176630
Faks Numarası: 3542176630
E-mail Adresi: Bilgi yok
Web Adresi: Bilgi yok http://www75yilanaokuluk12tr/indexhtml

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com