|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anafartalar, bilgileri, ilköğretim, izmir, okulu, ödemiş |
![]() |
Anafartalar İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anafartalar İlköğretim Okulu Bilgileri Ödemiş İzmirAnafartalar İlköğretim Okulu Hakkında - Anafartalar İlköğretim Okulu Tanıtım - Anafartalar İlköğretim Okulu Resimleri - Anafartalar İlköğretim Okulu İletişim Anafartalar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz; arsasını Hamdi Akkaş'ın bağışladığı şimdiki yerinde, 1986-87 öğretim yılında Ödemiş Anafartalar İlkokulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 16 derslik, 1 idare odası, 1 öğretmenler odası,1 BT sınıfı ile hizmet vermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda internet bağlantısı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz öğretmenleri arasında mesleki ve kişisel bir dayanışma hemen göze çarpmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda düzenlenen sosyal ve kültürel faaliyetlerin, öğrencilerin okul yaşantısına olumlu katkılarını bilen okulumuz, öğrencilere yönelik etkinliklere önem vermektedir ![]() Anafartalar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Ödemiş Okulun Telefonu: 232 5461900 Okulun Faksı: 232 5461901 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: İZMİR-ÖDEMİŞ (Anafartalar İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: 586041@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Nejdet YALÇIN Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Anafartalar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|