|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, sünnetyenice |
![]() |
Sünnetyenice İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sünnetyenice İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaSünnetyenice İlköğretim Okulu Hakkında - Sünnetyenice İlköğretim Okulu Tanıtım - Sünnetyenice İlköğretim Okulu Resimleri - Sünnetyenice İlköğretim Okulu İletişim ![]() Sünnetyenice İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz binası ve lojmanı 1965 yılında yapılıp , aynı yıl eğitim-öğretime başlamıştır ![]() 1998 yılında kapanan okulumuz 2008 yılında tekrar açılarak eğitim-öğretimine başlamıştır ![]() Okul ; bir derslik , müdür odası ve kömürlükten oluşmaktadır ![]() ![]() 2008-2009 eğitim-öğretim yılına 15 öğrenci ile başlayan okulumuz 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sünnetyenice köyü şehir merkezine 38 km uzaklıkta olup yolu asfalttır ![]() ![]() Köy halkı gaçimini tarım ve hayvancılıkla sağlamaktadır ![]() ![]() Tarım: Buğday , arpa ve nohut ekimi yapılmaktadır ![]() Hayvancılık: Küçük baş hayvan (koyun) ve büyük baş hayvan bulunmaktadır ![]() ![]() Sünnetyenice İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (274) 259 20 92 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sünnetyenice Köyü PK : 43266 Okulun Web Adresi: http://sunnetyenice ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 426845@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sünnetyenice İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|