|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilhan, ilköğretim, odunpazarı, okulu, ünügür |
![]() |
İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehirİlhan Ünügür İlköğretim Okulu Hakkında - İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Tanıtım - İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Resimleri - İlhan Ünügür İlköğretim Okulu İletişim ![]() İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222176353 Okulun Faksı: 2222176494 Okulun Adresi: 71 EVLER MAH ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://ilhanunugur26 ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968649@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: İbrahim DEMİRKAN Okulun Ulaşım Bilgileri: 25 ve 43 umaralı belediye otobüsleri ve 15-25 numaralı minübüsler ile ulaşılabilir ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İlhan Ünügür İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|