|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, derince, ilköğretim, kocaeli, mevlana, okulu |
![]() |
Mevlana İlköğretim Okulu Bilgileri Derince Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mevlana İlköğretim Okulu Bilgileri Derince KocaeliMevlana İlköğretim Okulu Hakkında - Mevlana İlköğretim Okulu Tanıtım - Mevlana İlköğretim Okulu Resimleri - Mevlana İlköğretim Okulu İletişim ![]() Mevlana İlköğretim Okulu Kocaeli Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Mevlana İlköğretim Okulu Tarihçesi: Mevlana İlköğretim Okulu Kocaeli ili Derince İlçesi sınırları içinde yer alan Sopalı Çiftliği mahallesinin Tem otoyolu üzerinde kurulan ve 1990 yılında iskana açılan, 1994 yerel seçimleri ile muhtarlık verilen Yenikent mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır ![]() 1992 yılında yapımı tamamlanan okul binası, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılmış ve 1992-1993 Öğretim yılı başında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okulun açık ve kapalı tooplam alanı 96356 metkerakredir ![]() ![]() KİMLİĞİMİZ Okulun Adı : Mevlana İlköğretim Okulu Adresi : Yenikent Mahallesi ![]() ![]() Amaçları : Yasa ve yönetmeliklerde belirlenen Milli Eğitim genel ve özel amaçlarına uygun Türkiye Cumhuriyetinin temel kazanımlarına sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, Evrensel değerlerle örtüşen “ Bilgi Toplumuna uygun öğrencilerinin yetiştirildiği lider bir okul olma” stratejisini gerçekleştirmeye çalışır ![]() Öğretim Şekli : Normal Mevlana İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / DERİNCE Adı: MEVLANA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yenikent Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2622331682 Faks Numarası: 2622331682 E-mail Adresi: Web Adresi: - Mevlana İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|