|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eskişehir, ilköğretim, inönü, ismet, odunpazarı, okulu |
![]() |
İsmet İnönü İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmet İnönü İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehirİsmet İnönü İlköğretim Okulu Hakkında - İsmet İnönü İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmet İnönü İlköğretim Okulu Resimleri - İsmet İnönü İlköğretim Okulu İletişim ![]() İsmet İnönü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İsmet İnönü İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İsmet İnönü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222501649 Okulun Faksı: 2222503583 Okulun Adresi: VADİŞEHİR MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://ismetinonuioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 968648@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Osman ÇAM Okulun Ulaşım Bilgileri: 24 ve 39 nolu belediye otobüsleri ile eski garajdan kalkan Ölçe dolmuşları ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İsmet İnönü İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|