|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| çınar, ilköğretim, izmir, konak, okulu, vasıf |
Vasıf Çınar İlköğretim Okulu Konak İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Vasıf Çınar İlköğretim Okulu Konak İzmirVasıf Çınar İlköğretim Okulu Hakkında - Vasıf Çınar İlköğretim Okulu Tanıtım - Vasıf Çınar İlköğretim Okulu Resimleri - Vasıf Çınar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Vasıf Çınar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vasıf Cınar İlköğretim Okulu İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Vasıf Cınar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Vasıf Cınar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Vasıf Cınar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Vasıf Cınar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Vasıf Çınar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 4331181 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 3509 Sk No:11 Ferahlı Mh GürçeşmeOkulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: vasifcinar1950@mynet com tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Vasıf Çınar İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|