|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, icikli, ilköğretim, okulu, şuhut |
![]() |
İcikli İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İcikli İlköğretim Okulu Bilgileri Şuhut Afyonkarahisarİcikli İlköğretim Okulu Hakkında - İcikli İlköğretim Okulu Tanıtım - İcikli İlköğretim Okulu Resimleri - İcikli İlköğretim Okulu İletişim ![]() İcikli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulun Tarihçesi 1956 tarihinde faaliyete başlamıştır ![]() ![]() Okula köyün ismi verilmiştir ![]() Okulun Özellikleri: Okul gündüzlü ve normal Eğitim-Öğretim vermektedir ![]() Okutulan seçmeli dersler : 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Binanın Özellikleri : Bina 1956 yılında tek katlı olarak yapılmıştır ![]() Dershaneler : 3 dershane mevcuttur ![]() Sınıf sayısı : 3 adet sınıf bulunmaktadır ![]() Labaratuar : yok Teknoloji sınıfı : 6 bilgisayarlı ![]() Beslenme sınıfı : yok Kütüphane : yok Okulun Donanımı : Elektirik, su ve telefon mevcuttur ![]() Okul ve sınıf kitaplıkları: Sınıf kitaplıkları imkanlar ölçüsünde kurulmuştur ![]() Atölye durumu : Atölye yoktur ![]() Depo Ambar Arşiv : Depo okul binasından ayrıdır ![]() ![]() Spor Salonu : Spor salonu yoktur ![]() İdare Odası : 1 adet müdür odası vardır ![]() Öğretmen Odası : Öğretmen odamız yoktur Arşiv : Arşiv odamız mevcuttur ![]() Bahçenin alanı,ağaçlandırılması,çalışma ları: Çevre düzenlemesi yapılmaktadır ![]() ![]() İcikli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Şuhut Okulun Telefonu: 272 7341100 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://icikliioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: icikliilköğretimokulu@hotmail ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok İcikli İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|